previous arrow
next arrow
Slider

Növendékkoncerten szerepeltek Zeneiskolánk zongora és vonós tanszakának növendékei.

Sikeresen szerepeltek növendékeink másfél év kihagyás után ismét, a Nagyatádi Bárdos Lajos Sport Iskola és AMI zenetagozatán 2021. október 20-án, 18.00 órai kezdettel megrendezésre került növendékkoncerten. A szülök örömmel, és nagy tapssal fogadták a fellépőket, hiszen a covid protokoll miatt, az elmúlt időszakban, a hagyományos koncertjeinkre csak online formában kerülhetett sor. Több kezdő növendékünk most elszőr léphetett fel közönség előtt, így a koncertet megelőzően nagy volt az izgalom a gyermekek és a tanárok körében is. Ki nem mondott szavakkal fogalmazódott meg a remény, hogy talán ismét találkozhatunk a kis tehetségekkel az élő zene újabb ünnepe alkalmával, a közeljövőben megrendezésre kerülő karácsonyi koncerten.

Közreműködött növendékeink: Hegedű: Pap Bendegúz, Lovász Luca. Gordonka: László Menyhért, Hodorics Léna, Stoff Nóra Bianka, Gelencsér Gréta. Zongora: Keresztény Emma, Horváth Noé, László Menyhért, Szijártó Attila, Jüngling Mihály, Kosztya Izabella, Bellai Bella, László Abigél, Fuisz Benedek, Fuisz Soma Máté.

Felkészítő tanárok: Ágh Lászlóné Horváth Petronella, Birkás Csaba, Lescsisin Mariann, Kollonay Krisztina, Kollonay Zoltán. Gordonkán közreműködött: Lescsisin Marianna. Zongorán kísért: Lescsisin Mariann, Kollonay Zoltán. Konferált: Kollonay Krisztina.