Sikeresen szerepeltek iskolánk asztaliteniszezői a megyei diákolimpiai döntőn.

Két első, három második, és két ötödik helyezést értünk el a megyei döntőn. Aranyérmes lett a B kategória I-II. korosztályos fiú csapatunk (Kozma Dániel, Ivusza Iván, Csonka Norbert), valamint Kozma Dániel fiú egyéniben, így ők képviselik Somogy vármegyét a 2024 április 17-19 között Kiskunfélegyházán megrendezendő országos döntőn. Csapatunk meccset sem veszítve 3:0 arányban legyőzte a siófoki Beszédes József Általános Iskolát, Kozma Dániel, szettet sem veszítve nyerte meg az egyéni döntőt.

Ezüstérmes lett a B kategória I-II. leány egyéni kategóriában Kisgyőri Lujza, fiú egyéni kategóriában Ivusza Iván, valamint a III.-IV. korosztályos Bárdos B fiú csapatunk (Herr Krisztián, Nyemetz Ádám, Rituper Ruben)

Ötödik helyezést ért el a B kategória III.-IV. korosztályos fiú csapatunk. (Tulézi Viktor, Horeczki Gergely, Horeczki László) Ők a balszerencsés sorsolás miatt már a csoportmeccseken összekerültek a későbbi harmadikkal és a győztessel. A fiú III-IV. kategóriában Tulézi Viktor ötödik lett, az egyéni kiesés meccsek folyamán bejutott a legjobb nyolc közé, éremért játszva szenvedett vereséget a későbbi első helyezettől.

Játékosaink minden dicséretet megérdemelnek, végig nagyot küzdve, fegyelmezetten, a taktikai utasításokat betartva játszottak. (külön kiemelendő, hogy a III.-IV korosztályban az ötödikes Horeczki Gergely 3:1 arányban legyőzte a nyolcadikos nagyatádi körzeti bajnokot)

Gratulálunk Minden versenyzőnknek!

Felkészítő tanáruk: Horváth Attila